Hem » Restips » Hotelltips: The Winery Hotel, Solna

Hotelltips: The Winery Hotel, Solna

by Isabel
2 kommentarer

vinglas

“Sveriges första hotell med urbant vineri” så beskriver The Winery Hotel sig själva. Själv har jag varit sugen på att besöka TWH sedan vi var i Toscana i somras och fick höra att flera av vingårdarna i regionen samarbetar med Solna-hotellet och en helg gjorde vi slag i saken.

Rummen är rymliga med stora fönster som ger fint ljusinsläpp.

Hotellet är påkostat och jag älskar den industriella känslan som är genomgående i allt från inredning till materialval i golv, väggar och tak.

Vi hade valt till en brunch som stod uppdukad när vi checkade in på söndagseftermiddagen vilket visade sig vara ett genidrag! Så lyxigt att börja sin hotellvistelse på det sättet.

När jag och M är på resande fot brukar vi nästan alltid anlända till hotellet väldigt sent eller bara kasta in väskorna på rummet för att inte spilla tid som vi hellre lägger på att utforska resmålet. På staycation är ju hotellet hela grejen och därför var det extra lyxigt att få inleda med en italiensk brunch och ett glas bubbel.

Efter brunchen chillade vi på rummet, åt snacks ur minibaren och piffade oss inför kvällen när vi hade bokat bord på vår all time favourite restaurang, The Flying Elk.

OM HOTELLET:

Förutom övernattningsmöjligheter kan du även ta ett dopp i rooftop-poolen, träna i gymmet, få guidade rundturer i det urbana vineriet och prova viner med olika teman. Provningarna kan du behöva boka i förväg, på deras hemsida finns mer information och priser. Restaurangen serverar mat med italienskt tema där fokus ligger på naturlig, naturnära och nytänkande mat.

TA SIG HIT:

Med buss från Brommaplan eller pendeltåg. Resan från Centralen tar cirka 7 minuter. Hotellet ligger bara en kort promenad från Mall of Scandinavia.

You may also like

2 kommentarer

FREEDOMtravel december 28, 2017 - 19:30

Vad kul med ett reportage om ett hotell i vår hemkommun Solna! :)

Svara
Isabel Holm januari 9, 2018 - 15:29

Ja ibland behöver man inte åka långt för att hitta guldkornen! Vi bor förresten också nära varandra – jag vid Hornsberg :)

Svara

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.