Hem » Personligt » Var jag reste under 2017

Var jag reste under 2017

by Isabel
3 kommentarer

Nu när året börjar lida mot sitt slut är det hög tid att summera reseåret 2017! Några äventyr har det allt blivit men jag hoppas att nästa år bjuder på ännu fler resor, långa som korta. Resa är livet <3.

yosemite

USA

Några av årets bästa veckor var de som spenderades på USA:s västkust! En riktig bucket-list resa som levde upp till alla förväntningar.

Läs alla inlägg om resan här.

Prag – i mars åkte jag tillsammans med två tjejkompisar till Tjeckiens huvudstad. Efter ett litet missöde på vägen dit blev vår vistelse något kortare än vad vi räknat med, men desto större anledning att komma tillbaka snart igen!

36h i Prag och den första vårsolen

Köpenhamn

När vi var i Skåne i somras passade vi på att åka över till Köpenhamn på en miniweekend. Vårt dygn i danska huvudstaden gick mest ut på att äta, ex. denna drömfrulle på Mad og kaffe.

3 mattips i Vesterbro

Köpenhamns bästa streetfood

Berlin

En kick off med jobbet som avslutades med kompishäng i en av mina bästa städer. Helgen innehöll cykelsightseeing, lyxig italiensk åtta-rätters middag och spelning med min absoluta favorit Jan Blomqvist.

Staycation

Några övernattningar på hemmaplan har det blivit också, som denna helg i vinets tecken på Solna Winery Hotel.

solna winery hotel

Skrev ett inlägg på tema hemester efteråt:

7 anledningar till varför du borde unna dig en staycation

För några veckor sedan hyrde jag och min kompis Karin en stuga en helg med enda plan att skriva. Detta är något jag tänkt väldigt länge på och är så glad att vi äntligen genomförde! Vi eldade i kaminen, drack vin och umgicks. MYS.

Såklart har jag varit i Kalmar, Göteborg (där min syster bor) och Skåne ett par vändor också för att hälsa på nära och kära!

Avslutningen på 2017 (och min födelsedag!) kommer firas i Berlin med ett gäng vänner.

Mina mål för 2018 är följande: 

– Resa mer! Med en veckas extra semester hoppas jag kunna få till fler weekends och uppleva lite mer udda resmål. Är sugen på bland annat Tel Aviv, Ljubljana och Podgorica.

– Våga gå på lite rese-meetups och pressfrukostar som jag blivit inbjuden på :)))

Var reser du nästa år?

You may also like

3 kommentarer

FREEDOMtravel december 28, 2017 - 18:29

Vilket härligt reseår! Vi reser till Israel i övermorgon. Tyvärr ligger bloggen nere pga hackerattack, men om det fortsätter har vi åtminstone FB och Insta …

Svara
Linda Engström, Resa medvetet december 30, 2017 - 08:06

Fint år du verkar ha haft. Jag var i Ljubljana i somras och älskade den staden. Här finner du lite inspiration och tips – http://resamedvetet.se/att-gora-i-ljubljana/

Svara
Isabel Holm januari 9, 2018 - 15:27

Tack så mycket! Superfint inlägg om Ljubljana du skrivit, ska verkligen försöka ta mig dit i sommar :)

Svara

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.