Home Personligt Midsommar på Nåttarö

Midsommar på Nåttarö

written by Isabel juni 26, 2016

Hoppas ni haft en fin midsommar!

Jag tänkte att vi skulle kika lite på helgen som varit. I fem år nu har vi haft som tradition att åka iväg någonstans hela kompisgänget över midsommarhelgen, så även i år. Valet föll på Nåttarö, en lugn skärgårdsö med magisk strand och massor av skog.gruppbild_midsommar

strand_nattaro

Nåttarö ligger en 30 minuters båtfärd från Nynäshamn, i Stockholms södra skärgård. Lite kul att Kvällsposten igår publicerade en artikel om Sveriges bäst bevarade stränder och att Nåttarös Stora Sand var överst på listan!

travelbug_midsommar

snaps

Vi har badat, umgåtts, lekt lekar och haft snapstävling i sann midsommaranda. Bland bidragen i år fanns allt från pepparrotssnaps till habanero och bacon… Den sista vann i alla fall inte pris för smak, det är en sak som är säker!

travelbug_strandAlltså, jag älskar midsommar! Vi som bor här är ju så vana vid ljuset men – hur fantastiskt är det inte? Här är klockan runt elva skulle jag tro.

Skratt, kramar och nya bekantskaper får sammanfatta den här helgen <3

You may also like

2 comments

FREEDOMtravel juni 26, 2016 at 21:11

Midsommar är en härlig högtid! Mysigt att åka ut till Nåttarö! Ljuset är härligt… men tyvärr har jag sååå svårt att sova denna tid på året… ;)

Reply
Sandra Nicole juli 5, 2016 at 10:14

Åh det ser helt ljuvligt ut! Vill ha midsommar igen!!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.