Hem » Personligt » Midsommar på Nåttarö

Midsommar på Nåttarö

by Isabel
2 kommentarer

Hoppas ni haft en fin midsommar!

Jag tänkte att vi skulle kika lite på helgen som varit. I fem år nu har vi haft som tradition att åka iväg någonstans hela kompisgänget över midsommarhelgen, så även i år. Valet föll på Nåttarö, en lugn skärgårdsö med magisk strand och massor av skog.gruppbild_midsommar

strand_nattaro

Nåttarö ligger en 30 minuters båtfärd från Nynäshamn, i Stockholms södra skärgård. Lite kul att Kvällsposten igår publicerade en artikel om Sveriges bäst bevarade stränder och att Nåttarös Stora Sand var överst på listan!

travelbug_midsommar

snaps

Vi har badat, umgåtts, lekt lekar och haft snapstävling i sann midsommaranda. Bland bidragen i år fanns allt från pepparrotssnaps till habanero och bacon… Den sista vann i alla fall inte pris för smak, det är en sak som är säker!

travelbug_strandAlltså, jag älskar midsommar! Vi som bor här är ju så vana vid ljuset men – hur fantastiskt är det inte? Här är klockan runt elva skulle jag tro.

Skratt, kramar och nya bekantskaper får sammanfatta den här helgen <3

You may also like

2 kommentarer

FREEDOMtravel juni 26, 2016 - 21:11

Midsommar är en härlig högtid! Mysigt att åka ut till Nåttarö! Ljuset är härligt… men tyvärr har jag sååå svårt att sova denna tid på året… ;)

Svara
Sandra Nicole juli 5, 2016 - 10:14

Åh det ser helt ljuvligt ut! Vill ha midsommar igen!!

Svara

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.