Hem » Personligt » Om livsdesign och ny riktning

Om livsdesign och ny riktning

by Isabel
0 kommentera

Jag har funderat på bloggen och vad jag ska göra med den här platsen länge nu. Att skriva här är något som jag har älskat att göra (och fortfarande gillar!) och därför har jag svårt att helt lägga ner den, även om inläggen kommer mycket sporadiskt och har så gjort en längre tid. 

En stor anledning är också är att mycket annat har tagit plats i mitt liv – vanlife, flytt till ny stad och att jag har startat eget företag och där skriver en hel del åt mina uppdragsgivare, vilket gör att skrivsuget ständigt blir tillgodosett, om än i liten annan form. 

Men reser, det gör jag fortfarande! Kanske är det något mer sällan och mer övervägt än förut, och den stora skillnaden är att jag nu kan vara borta betydligt längre eftersom jag med min nya jobbsituation kan jobba platsoberoende <3 

Jag tänker att jag ska fortsätta skriva om vanlife och om att bygga campervan eftersom dessa inlägg står för nära 80% (!) av min trafik, men också ge plats för andra saker som intresserar mig – företagande, ekonomi, frihet, alternativa livsstilar, minimalism och hur en bygger ett liv format efter sina egna villkor. 

Jag tycker det sammanfattas bra i ordet livsdesign och det är numera en ny kategori på bloggen, spana gärna in den om ni också funderar över dessa ämnen. 

Tack för att ni hänger kvar här!

You may also like

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.