Hem » Personligt » Drömresan är bokad!

Drömresan är bokad!

by Isabel
7 kommentarer

Min bucketlist när det kommer till resor är nästintill oändlig. Varje gång jag scrollar Pinterest, läser bloggar eller öppnar ett nyhetsbrev från alla de hotell och resesajter jag prenumererar på får jag uppslag på nya resmål. En av alla de platser jag länge drömt om är USA:s västkust, och snart kommer den drömmen bli verklighet!

USA

För några veckor sedan kirrade vi flygbiljetter och den 15 september bär det av! Hittills har vi gjort upp följande lösa plan:

– Landa i San Francisco och spendera ett par dagar där.

– Vandring + övernattning i Yosemite Nationalpark.

– Besöka LA och Vegas

– Bo ett par nätter i ett beach house omkring Mission Bay i San Diego

Saker jag också vill hinna med är: några latar dagar på stranden, Grand Canyon, hyra cyklar i San Fran, äta massa rolig mat och dricka vin på “vår” veranda i solnedgången.

Bildcred: Unsplash

Har ni några tips på saker vi absolut inte får missa? Dela gärna med er!

You may also like

7 kommentarer

FREEDOMtravel april 14, 2017 - 04:46

Ph härligt! Önskar en riktigt fin resa! Har inga tips dock, för vi har inte varit i USA … Hälsningar från Tallinn!

Svara
Isabel Holm maj 14, 2017 - 10:53

Tack så mycket! Ska spana in er Tallinn-resa nu :)

Svara
Caroline april 21, 2017 - 06:43

Låter underbart!Har inte heller några tips, eftersom jag inte varit i USA.

Svara
Pernilla Lantz april 27, 2017 - 17:38

Åhh där blev jag avis :-)Själv var jag där 2014 med hela tjocka familjen. Har en gammal vännina som bor i San Francisco så planen är att vi ska tillbaka dit nästa år. Vi var borta ca 4 veckor och körde en roadtrip från LA till Vegas till San Francisco och ner till LA igen.
Om jag ska tipsa om något så ska ni ta en helikopter tur ut över Gran Canyon – helt magiskt. Så stort!I San Francisco ska du äta en avokado/skaldjurssallad, kommer inte ihåg vad restaurangen hette men den låg utmed hamngatan där alla fiskerestauranger fanns.I Vegas måste du upp och åka bergodalbana på de hotellet vi bodde på, Stratosphere.Länk till några utav mina inlägg som jag gjorde då för familjen hemma i Sverige, tyvärr har jag inte skrivit så himla mycket men allt något ;-)http://www.pernillalantz.se/2014/04/Ligger även några inlägg under maj månad 2014 om du är nyfiken.Ha en underbar resa!

Svara
Isabel Holm maj 14, 2017 - 10:50

Åh vad härligt det låter! Blev ännu mer pepp nu :) Jag ska definitivt kolla upp dina tips, helikoptertur över Grand Canyon är redan inplanerad! Ska kolla in dina inlägg nu :)

Svara
World by Tina maj 8, 2017 - 12:33

Wow vilken resa! Jag skulle h aspenderat 6 veckor i USA i sommar och roadtrippat från Chicago till San Fransisco via New Orleans, men planerna ändrades så det får bli nästa år istället. Ser fram emot ett följa din resa!

Svara
Isabel Holm maj 14, 2017 - 10:52

Åh vad roligt! Ska uppdatera en massa. Ja ibland blir det inte som man tänkt sig men hoppas du kommer iväg ändå :)

Svara

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.