Hem » Nordamerika » San Francisco – open air, brunch och Polk Street

San Francisco – open air, brunch och Polk Street

by Isabel
0 kommentera

Det blir mycket USA här nu men jag har massor av material från våra två veckor på västkusten som jag inte har visat ännu. De första dagarna i San Francisco var fantastiska! Hela resan låg ännu framför oss och staden hade verkligen den där speciella viben jag hört om och nu var pepp på att upptäcka.

Efter att ha sightseeingat loss i stadsdelarna Haights Ashbury och Mission, varit uppe på Twin Peaks och fotat Golden gate-bron i guldigt kvällsljus dagen innan spenderade vi en långsam söndagsförmiddag i ‘vårt’ område, Nob Hill.

Polk Street, där vi hyrde vårt boende, visade sig vara en väldigt restaurang- och bartät gata med massor av bra frukostalternativ precis utanför porten.

open air San Fran

Efter brunchen ramlade vi in på en dagsfest! Vi hade hittat ett open air som vi lyckades tajma in perfekt. Detta är alltså megatips – kolla upp musikevent/spelningar/open airs när du ska resa, ett bra sätt att få hänga med lite locals. Technoscenen är inte så utbredd i Kalifornien men eftersom det är det bästa jag vet har jag blivit rätt skillad på att nosa rätt på dessa tillställningar. Musik, sol och glada människor är livet!

När det blivit mörkt hoppade vi in i en taxi och åkte hem, låg i sängen redan vid 21. Tur var väl det, för 5.50 följande morgon fortsatte äventyret vidare till Yosemite.

You may also like

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.