Hem » Nordamerika » En månad kvar – nedräkningen har börjat!

En månad kvar – nedräkningen har börjat!

by Isabel
1 kommentera

Nu är det mindre än en månad kvar tills vi sitter på planet på väg till USA! Eftersom resan varit bokad så himla länge har det knappt känts på riktigt men nu börjar jag inse att vi faktiskt kommer komma iväg :)))

I veckan som gått har vi ansökt om ESTA, köpt nya resväskor, bokat en helikoptertur över Grand Canyon och med ett löfte om svenskt godis lyckats fjäska till oss ett Airbnb-boende i LA.

Såhär ser vår resplan ut: 

SAN FRANCISCO

15 – 21 september
Ser fram emot att utforska Mission-området, se Golden Gate-bron och bara insupa atmosfären i den här stan (som jag hört ska vara fantastisk!) Håller just nu på att pinna matiga tips för fullt och läsa på lite om Yosemite där vi ska vandra och övernatta.

Las Vegas

21 – 23 september
Vi kommer på bo Encore Hotel och eftersom det kommer vara rätt varmt när vi befinner oss här ser jag mest fram emot poolområdet. Och såklart – att åka helikopter över Grand Canyon! Hela Vegas-grejen vill man ju se med egna ögon men två dygn här känns helt lagom.

San Diego

23 – 28 september
I San Diego kommer vi bo i ett hus vi hyrt via Airbnb med veranda, grill och nära till havet. Så pepp på detta! Tänker att vi kommer ägna dessa dagar åt att hänga i huset, hyra cyklar och göra dagsutflykter.

L.A

28 – 30 september

Vi avslutar i LA och än så länge har vi inte gjort upp några planer alls för dessa dagar. Boendet precis vid Venice Beach lyckades M fixa genom att muta uthyrarna med godis och att vi står för städavgiften så det löste sig ju fint!

Såhär innan vi kommit iväg (saker kan ju kännas/upplevas på ett annat sätt när en väl är iväg) tycker jag det känns som en perfekt mix av värme, äventyr, storstad, fest och boendestandard.

Har ni några tips på saker vi absolut inte får missa?

Mer om USA:

Drömresan är bokad

You may also like

1 kommentera

FREEDOMtravel augusti 23, 2017 - 10:34

Spännande! Önskar er en superfin resa!!!

Svara

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.