Home Nordamerika Sneak peak på vårt boende i San Diego

Sneak peak på vårt boende i San Diego

maj 14, 2017

Just nu är det ganska lugnt på resfronten och därför har jag kanske försummat denna plats något. Jag har inte varit utomlands sedan Prag men det känns helt fine med tanke på att det är nu som Sverige visar sig från sin bästa sida. Jag längtar ihjäl mig efter ljusa sommarnätter på Trädgården, vårt årliga midsommarfirande och massor av kvällar med grill, bad och klipphäng. Planen är att njuta livet ur Stockholm i sommar och spara cash till vår USA-resa i september.

När det gäller vår USA-resa har vi fortfarande en del saker som ska bokas, som boenden och aktiviteter i San Francisco, Las Vegas, LA och San Diego. Eftersom jag tycker att förberedelserna är nästan lika kul som själva resan tänker jag dela med mig om såna detaljer också, kanske kan det hjälpa någon som planerar en liknande resa.

Än så länge är det ju många veckor kvar tills vi åker men vi märker redan att utbudet av Airbnb-boenden och hotell minskar för varje dag som går, så dumt att vänta ju!

Häromveckan enades vi om ett boende i San Diego där vi kommer göra ett stopp på fem dagar. Planen alla såg framför sig var ett hus med bra läge, grillplats och veranda. Eftersom vi förmodligen kommer bo på hotell på de andra ställena är det gött att ha ett “eget” boende under de här dagarna där vi kan umgås alla fyra och laga egen mat.
Vill ni se några bilder?

Här kommer dom!

Blir helt pirrig av tanken på att vi ska få hänga här!

Mer om USA:

Drömresan är bokad!

You may also like

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.