Hem » Europa » Parispepp – tre inspirerande Instagramkonton

Parispepp – tre inspirerande Instagramkonton

by Isabel
0 kommentera

parispepp instagramDet är få platser jag har besökt som jag känner så starkt för att jag vill åka dit igen. Det handlar inte om att jag inte uppskattat resmålet och njutit av tiden vi varit där utan mer om att det finns så mycket att se! Men med Paris är det något annat – jag får aldrig nog! Om två veckor åker jag och en tjejkompis dit på en weekend och jag är så pepp på detta!

Det här blir fjärde gången gillt för mig och det fina med det är att jag hunnit bockat av alla klassiska sevärdheter som exempelvis Notre Dame, Eiffeltornet, Louvren och alla stora shoppinggator. Nu kan vi stället ägna åt oss att gå vilse en hel eftermiddag i Maraiskvarteren eller bara göra vad som faller oss in utan att känna att vi går miste om en massa måsten.

Tills dess överdoserar jag fina bilder, resguider och bloggar om Paris, för förberedelserna innan en resa är ju lite av halva grejen tycker jag!

Vill ni också ha en stor dos Parisinspiration? Ta en titt på dessa 3 tjejer vars bilder inspirerar mig massor just nu!


Paris.with.me

pariswithme

Anna som står bakom Instagramkontot Paris.with.me tar fantastiskt fina bilder som gör att man får akut Parislängt. Hon har också en blogg helt dedikerad till Paris med många bra tips om du liksom jag planerar en weekend och vill ha tips på saker du inte får missa!

Parisinfourmonths

parisinfourmonths

Svenska Carin som numera bor i Paris kanske inte behöver någon närmare presentation! Hennes insta följs av över 900K och man förstår enkelt varför! Hennes insta (och blogg) är en mix av mode, resor och magiska foton på Paris.

sandranicole.se

sandranicole

Jag hamnade vid samma bord som Sandra på BBCON i våras och har sedan dess följt både hennes instagram och blogg, som är en skön mix av mode, kreativitet och Parisliv. Gillar särskilt behind the scenes-inläggen och frukost-tipsen som dyker upp med jämna mellanrum!

You may also like

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.