Min sommar 2016.

min-sommar_utvald.jpg

Idag är det september och den officiella sommaren är över. Det känns ändå helt okej tycker jag trots att det alltid känns lite deppigt att tänka att det nästan är ett helt år till nästa. Jag har i alla fall försökt att släppa min sommarstress, den där känslan att en måste göra så mycket hela tiden. Ta tillvara på varenda liten sekund. Jag längtar lite efter att få vara inomhus och mysa. Och planera en resa till värmen kanske..!

Här kommer några glimtar från min sommar. Älskar att vädret varit bra och att vi gjort det allra bästa av veckorna det varit fint med aw:s och kompishäng, trots att alla jobbat.

För två helger sedan var det trettioårskalas för tre finingar.

Vi har varit på open airs, min bästa syssla på sommaren.

Ätit middag på balkongen. Här en pre-Italien middag med vin och hemmagjord pesto <3.

Aw:at en massa! Som här, på Rörstrandsgatan en fin kväll i juli.

Gått kvällspromenader. Jag för att fota och M för att leta Pokemons.

Hunnit vara hemma hos familjen och lugnet på Dunö.

Plockat hallon och hängt med sis.

Sen har vi gjort lite dagsutflykter i Stockholm, bland annat till Ulriksdals trädgård där fic med oss detta hem. Förutom detta var ju också vår Italienresa en av sommarens höjdpunkter! Mina inlägg från den resan finns samlade här:

Europas vackraste land?
Vårt boende på Casala le lame
En utflykt till Riomaggiore, Cinque de terre
Ett måste i Toscana - besök på vingård
Florens och finlunch